Skip to content

Sell your Strat

Wil jij jouw Strat verkopen? Of wil je een gitaar inruilen op een van onze Strats in de shop? Dat kan (meestal)! Hieronder lees je de mogelijkheden.

Inruil

Heb je een geweldige Strat gezien in onze shop, maar wil je ook één of meerdere gitaren inruilen? Daar zijn zeker mogelijkheden voor. Zeker voor gitaren van bekende fabrikanten. Stuur ons een mailtje met merk, type, serienummer, bouwjaar en een paar foto’s, dan maken wij een inschatting van de marktwaarde van jouw gitaar. Bij inruil bieden we 75% van de marktwaarde. Die waarde mag je vervolgens aftrekken van de prijzen in onze shop. Als je jouw nieuwe Strat komt uitproberen en ophalen, dan inspecteren we de in te ruilen gitaar. Als alles in orde is, dan krijg je van ons een inkoopverklaring.

Jouw Strat verkopen

We zijn altijd op zoek naar uitbreiding van onze collectie bijzondere Fender Stratocasters. Door onze specialisatie zijn we alleen geïnteresseerd in het inkopen van gebruikte, Fender, USA gemaakt, Stratocaster, Custom Shop en andere bijzondere uitgaves. Ben jij geïnteresseerd in het verkopen van jouw bijzondere Fender Stratocaster? Stuur ons dan een mail (info@neverenoughstrats.com) met daarin het type Stratocaster, bouwjaar, serienummer, een aantal foto’s en de staat van de frets op een schaal van 1-10 (10 is gloednieuw). We nemen dan snel contact met je op met een voorstel.

Kortom, verkopen zonder gedoe en direct geld op de bank? Dan is verkoop een prima aanpak!

Consignatie

Bij verkoop via consignatie bied jij als eigenaar een gitaar aan via onze website, waarbij we samen een afspraak maken over de prijs. Hierover ontvangt Never Enough Strat dan 25% commissie. Elke maand komen ruim 3.000 unieke bezoekers uit de hele EU op onze website op zoek naar de perfecte Fender Strat. Via Marktplaats, Reverb en Google advertenties wordt jouw Strat direct onder de aandacht gebracht van geïnteresseerd kopers. En natuurlijk presenteren we jouw gitaar ook aan onze vaste klanten via onze nieuwsbrief. Kortom, jij geeft je gitaar bij ons af, wij doen al het werk. Bij aankomst wordt de gitaar schoongemaakt, eventueel afgesteld en ze krijgt nieuwe snaren. We maken veel foto’s zodat potentiële kopers op alle platforms zich kunnen verlekkeren aan jouw mooie Strat.

Wat kost het? Voor het in consignatie nemen van jouw Fender Stratocaster vragen we een commissie bij verkoop van 25%. Mocht je de gitaar voor verkoop terugnemen, dan betaal je een eenmalig bedrag van 145 euro voor al het werk wat wij in de voorbereiding en marketing hebben gestoken.

Zowel de consignatiegever (dat ben jij) als de consignatienemer (dat is Never Enough Strats) mogen de overeenkomst op elk moment beëindigen. De opstartkosten zijn dan voor rekening van de consignatiegever.

Na verkoop van de gitaar ontvangt de consignatiegever na het verlopen van het recht op teruggave van 30 dagen binnen tien werkdagen het bedrag op de bankrekening dat is opgenomen in het consignatiecontract.

Kortom, verkopen zonder gedoe maar met geduld? Dan is consignatie een prima werkwijze! Wil je ermee aan de slag, stuur ons dan een mail (info@neverenoughstrats.com) met daarin het type Stratocaster, bouwjaar, serienummer, een aantal foto’s en de staat van de frets op een schaal van 1-10 (10 is gloednieuw). We nemen dan snel contact met je op.

× Questions? Message us!